Отделението е разположено на четвъртия етаж на болницата. Когато сте на етажа, следвайте сините табели, висящи от тавана. Отделението по миниинвазивна хирургия е част от Клиниката по жлъчно-чернодробна, панкреатична и обща хирургия, която се намира в сектор А, югоизточното крило на болницата. Разполага с осем стаи с по четири легла с общ санитарен възел с душ; десет стаи с по едно легло, площ 12 кв.м. и самостоятелен санитарен възел с душ, както и две луксозни самостоятелни стаи с площ от 20 кв.м. и самостоятелен санитарен възел с вана.

                На входа на отделението има два чувала с калцуни, които трябва да поставите върху обувките си. Вземете от синия чувал с надпис „Чисти калцуни”, поставете ги върху обувките. От бутилката над стойката с чували отлейте малко от синята течност и обтрийте ръцете си. Това е с цел дезинфекция. Докато сте в отделението трябва да носите калцуните, при напускането му ги свалете и пуснете в жълтия чувал с надпис „Ползвани калцуни”. Повторете процедурата с ръцете.

                В ляво, в началото на коридора се намира сестринския пост. Обърнете се към старшата или дежурната медицинска сестра и следвайте нейните инструкции. От този момент те ще определят кога какво трябва да правите. Моля, следвайте техните съвети, не предприемайте нищо без тяхното знание и одобрение. Това ще облекчи и улесни подготовката Ви за операцията. Те ще се грижат за Вас, ще Ви обяснят как да боравите с техниката, ще отговорят на всичките Ви въпроси.

SEO оптимизация