Избор на стая
          Според възможностите и желанието си можете да бъдете настанени във стая „Лукс”, VIP-стая или стая с четири легла. Стая с 4 легла – влиза в стойността на клиничната пътека или платения медицински пакет; „ВИП” стая – 85 лв. на денонощие; „Лукс” стая – 125 лв. на денонощие.

Придружител в болницата
          В случай, че искате да имате постоянен придружител до Вас, можете да поискате Ваш близък да бъде с Вас по време на престоя в болницата. Той се настанява на допълнително легло в стаята, като цената на ден за придружителя е 25 лв.

Паркинг
          По време на престоя ви в поликлиниката или болницата Вие можете да оставите Вашият автомобил на охраняемия паркинг. Първият половин час от престоя е безплатен. След изтичането на този срок се калкулират 3лв. за първия час и по 2 лева за всеки следващ започнат час. За приетите в болницата, които искат да оставят колата си на паркинга, таксата е 10 лв. на ден.

Магазин Токуда пациент
          Ако сте пропуснали да вземете своите лични принадлежности, необходими Ви за Вашия болничен престой, можете да се снабдите с тях от магазин Токуда пациент, който е разположен на 9 етаж на болницата. В него ще откриете козметика, тоалетни принадлежности, хавлии, пижами, домашни и ортопедични чехли, медицински принадлежности и др.

Самостоятелни стаи Токуда
          При необходимост Ваши близки да бъдат непосредствено до Вас, но във Вашата болнична стая, те могат да ползват самостоятелните стай на хотелски принцип в болницата. Те се намират на петия етаж и нощувката за придружители на пациенти в "Самостоятелни стаи Токуда" е 45 лв. на вечер. Всички стаи са единични, със собствен санитарен възел, климатизарани, с телевизор.

SEO оптимизация